GDPR

Ochrana osobních údajů GDPR

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4, bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je BRÝLE - ČOČKY, s.r.o. IČ 28238362, se sídlem Vyskočilova 1100/2, Praha 4 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou adresa: Vyskočilova 1100/2, Praha 4, email: brumla@novusoptik.cz, telefon: +420 241412021.
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce jmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. Kontaktními údaji pověřence je: Bc. Monika Škrétová Szaló, tel.: +420 605858859.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  2. Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit, zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  3. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu). po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy, zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu, zajišťující marketingové služby.
  2. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte právo na:
    • přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména antivirové programy, dvoufázové ověření hesel, ukládání dat na vlastní zabezpečeném serveru
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Z naší nabídky

TAG Heuer Night Vision TH 3533 099 Panorama Spring ( nightvision )

eshop
Velikost: 67-00-UNI
Jasnější a ostřejší vidění za šera a v noci spočívá v nažloutlých čočkách z...
16990,00 Kč

TAG Heuer Night Vision TH 6023 099 ( nightvision )

eshop
Jasnější a ostřejší vidění za šera a v noci spočívá v nažloutlých čočkách z materiálu s vysokou prop...
12900,00 Kč

TAG Heuer Night Vision TH 6043 099 ( nightvision ) 27°Urban

eshop
Jasnější a ostřejší vidění za šera a v noci spočívá v nažloutlých čočkách z materiálu s vysokou prop...
12665,00 Kč

Dioptrické brýle Ray-Ban

Dioptrické brýle Ray Ban RB 5228 2000 (RX 5228)

eshop
Luxusní značkové dioptrické brýle Ray Ban model RX 5228. V našem eshopu jsou dioptrické brýle pouze ...
2579,00 Kč

Dioptrické brýle Ray Ban RB 5228 2012 (RX 5228)

eshop
SKLADEM v. 53, v. 50
Luxusní značkové dioptrické brýle Ray Ban model RX 5228. V našem eshopu js...
2579,00 Kč

Dioptrické brýle Ray Ban RB 5226 5031 Icons (RX5226)

eshop
Luxusní značkové dioptrické brýle Ray Ban model RX 5226. V našem eshopu jsou dioptrické brýle pouze ...
3899,00 Kč

Dioptrické brýle Ray Ban RB 5184 2000 New Wayfarer (RX 5184)

eshop
Luxusní značkové dioptrické brýle Ray Ban model RX 5184. V našem eshopu jsou dioptrické brýle pouze ...
2589,00 Kč
Brýle Ray Ban nikdy neomrzí
Internetový obchod nabízí sluneční brýle Oakley a kontaktní čočky mnoha typů.
Nákupní košík
položek v košíku: 0

Created by © 2009 ALS-Euro s.r.o. - další informace tvorba www stránek a eshopu | ALS-Euro s.r.o. - Grafika a design
Doporučujeme: Penzion Fantazie | Moto-Army eshop | Optika Novus | Advokát | Půjčovna nářadí | Dárky a svíčky | Návrhy zahrad | Bižuterie | Chlazení Starý | Objektivy Nikon | Brýle Ray Ban nikdy neomrzí